Petrovačka noć

Podijelite objavu

Petrovačka noć smatra se jednom od najljepših tradicionalnih manifestacija u organizaciji Turističke zajednice opštine Budva i svojim kvalitetom, koji se potvrđuje iz godine u godinu privlači veliki broj posjetilaca – kako domaćih, tako i inostranih.

Petrovac, ili poznatiji kao Petrovac na moru, manje je primorsko mjesto na crnogorskoj obali koje je najpoznatije po svojoj 600 metara dugoj , prekrasnoj pješčanoj plaži. Zapravo, Petrovac u poređenju sa življim mjestima Budvom i Sutomorem predstavlja mirniji turistički resort idealan za porodični odmor.

Manifestacija Petrovačka obično se organizuje krajem avgusta, a glavni cilj je posjetioce upoznati sa crnogorskom mediteranskom kulturom, običajima, hranom, muzikom i autentičnim proizvodima, naravno uz mnogo pjesme, plesa i sportskih takmičenja.

Kao takva, Petrovačka noć predstavlja i jedan od najznačajnijih kulturnih događaja u špicu turističke sezone.

Petrovačka noć je takođe i jedna od manifestacija sa najdužom tradicijom, poznata još i kao fešta ribe, vina i muzike – koji su za posjetioce besplatni.

Pročitajte još

Uncategorized

Petrovac Jazz Festival

Petrovac Jazz Festival održaće se od 1. do 4. septembra u Petrovcu. Marija Božović i bend, MT Blues Band, Trio Balkan Strings i mnogi drugi

Uncategorized

Sea Dance Festival

Kao i prethodnih godina, Sea Dance Festival obećava lud i nezaboravan provod. Ove godine će se održati u periodu od 26. do 28. avgusta u

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...