Dan Državnosti Crne Gore i Dan Turističe organizacije Budva

Podijelite objavu

Kao jedna od najvećih proslava i događaja u Crnoj Gori ubraja se Dan državnosti koji se obilježava 13. jula, na isti dan kada je 1941. godine narod Crne Gore započeo ustanak protiv fašizma. Na isti dan je Crna Gora proglašena samostalnom državom, na Berlinskom kongresu 1878. godine.

U sjećanje na žrtvu i borbu crnogorskog naroda za slobodu, svake godine u Budvi se 13. jula održava velika proslava Dana državnosti Crne Gore, a takođe se na isti dan slavi i Dan Turističke organizacije što za domaće stanovništvo i turiste predstavlja odličnu priliku da uživaju u koncertima najvećih muzičkih imena domaće i strane scene.

Koncerti se održavaju pod palicom Turističke organizacije opštine Budva, na Trgu slikara ispred Staroga grada, a cjelokupan događaj formiran je sa velikom pažnjom i željom da se svim posjetiocima Budve priušti najkvalitetniji i najatraktivniji muzički program.

Pročitajte još

Uncategorized

Petrovac Jazz Festival

Petrovac Jazz Festival održaće se od 1. do 4. septembra u Petrovcu. Marija Božović i bend, MT Blues Band, Trio Balkan Strings i mnogi drugi

Uncategorized

Sea Dance Festival

Kao i prethodnih godina, Sea Dance Festival obećava lud i nezaboravan provod. Ove godine će se održati u periodu od 26. do 28. avgusta u

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...