Vile u Budvi

Ako volite privatnost i ugodan ambijent koji pružaju apartmani, ali ipak želite nešto luksuznije sa više prostora, vile u Budvi su pravo rješenje. Vile su raskošne građevine za odmor koje imaju sve što je potrebno da se osjećate kao kod kuće. Posjeduju dodatan luksuz koji će vas podsjetiti da ste na odmoru.

Ono po čemu su vile u Budvi atraktivne gostima je njihova lokacija. Većinom su kvalitetnije vile smještene blizu Starog grada i krasi ih prekrasan pogled na budvansku rivijeru, Stari grad i Jadransko more.

Po cijenama sličnim luksuznim budvanskim hotelima, možete imati vilu opremljenu bazenom, sa nekoliko soba, kuhinjom, terasom , dvorištem i parking mjestom.

Ako dolazite na odmor sa porodicom ili jednostavno želite da odsjednete u miru, bez ometanja i buke, vila u Budvi predstavlja odlično rješenje.

Neke od trenutno najbolje ocijenjenih vila sudeći po komentarima gostiju na stranici Booking.com su: Villa Mogren, Villa Old Olive i Old Olive II, Luxury Villas Lapčići, Villa Adriatic Horizonte, Villa Nera, Villa Panorama i Luxury villa.

Cijene vila u Budvi zavise od njihove lokacije, veličine, broja soba i perioda odsijedanja. Apartmanske vile sa 1-2 sobe zavisno od sezone možete pronaći po cijeni od 90€, pa sve do 250€ za noć. Cijena luksuznih vila koje primaju više gostiju, u kojima na raspolaganju imate 4-5 soba, nekoliko kupatila, bazen i odličan pogled, kreću se od 260 do 800€.

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...