Villa Budva

Ako Vam se sviđa privatnost i domaći ugođaj koji pružaju apartmani, ali želite ipak, nešto luksuznije sa više prostora, ville u Budvi su pravo rješenje. Vile su raskošne građevine za odmor koje imaju sve što je potrebno da se osjećate kao kod kuće, ali sa dodatnim luksuzom koji će vas podsjetiti da ste na odmoru.

Ono po čemu su ville u Budvi atraktivne gostima je njihova lokacija. Većinom su kvalitetnije ville smještene tik do Starog grada Budve i krasi ih prekrasan pogled na Budvansku rivijeru, Stari grad i Jadransko more.

Po cijeni za koju bi platili za vikend u nekom od luksuznih budvanskih hotela, možete imati villu opremljenu bazenom, nekoliko soba, kuhinjom i terasom sa koje se pruža prekrasan pogled, dvorištem i parking mjestom.

Ako dolazite na odmor sa većom porodicom ili jednostavno želite da odsjednete u miru, bez pretjeranog ometanja i buke, villa u Budvi predstavlja odlično rješenje.

Neke od trenutno najbolje ocijenjenih villa sudeći po komentarima gostiju na stranici Booking.com su:

Villa Mogren, Villa Old Olive i Old Olive II, Luxury Villas Lapčići, Villa Adriatic Horizonte, Villa Nera, Villa Panorama i Luxury villa.

Cijene villa u Budvi zavise od njihove lokacije, veličine, broja soba i perioda u kojem namjeravate da odsjednete. Apartmanske ville sa 1-2 sobe zavisno od sezoni možete pronaći već od 90 eura, pa sve do 250 eura za noć. Cijena luksuznih villa koje primaju više gostiju, u kojima na raspolaganju imate 4-5 soba, nekoliko kupatila, vlastiti bazen i odličan pogled, kreću se od 260 do 800 eura.

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...