Budva Hosteli

Koliko puta ste posjetili neku destinaciju i htjeli da vidite i doživite sve što grad nudi, ali ste nakon što ste sabrali sve troškove, shvatili da vam budžet jednostavno ne dozvoljava više?

Putnici koji koriste hostele u Budvi za svoj smještaj čine to iz jako dobrih razloga: jeftiniji su i zabavniji.

Atmosfera u hostelima je puno opuštenija i zabavnija, jer ćete imati prilike zbližiti se sa ostalim backpackerima i osobljem koje tamo radi, dok uveče pijete svoje omiljeno piće u zajedničkoj kuhinji ili baru. Kvalitetni hosteli imaju zajednički bar, ili barem zajedničku prostoriju namijenjenu za druženje.

Hostele u Budvi uglavnom koristi mlađa populacija kojoj su zabava i druženje značajniji na listi prioriteta od mira i tišine. U vrijeme Sea Dance festivala koji se održava u Budvi, na plaži Buljarica u budvanskim hostelima uvijek se traži mjesto više, a idealni su zbog cijene i opuštene atmosfere.

Prema ocjenama korisnika na stranici Booking.com nekoliko hostela su svojom lokacijom, kvalitetom smještaja i uslužnim osobljem omiljeni među turistima: Freedom Hostel Budva (samo 100 metara od centra grada), Hostel Budva, i Hostel High.

Hosteli su dobro opremljeni i u cijenu uključuju besplatan Wifi, parking mjesto, porodične sobe, bar, zajedničku kuhinju, doručak i terasu s prekrasnim pogledom. Takođe, omogućen je i prevoz – iz i do zračne luke.

Cijene hostela su i više nego pristupačne tako da sobu možete pronaći od 10 do 40 eura, zavisno od toga koliko unaprijed rezervišete svoj smještaj. Jeftinije cijene se u većini slučajeva odnose na zajedničke sobe, dok u slučaju da ste spremni da izdvojite nešto više novca, možete da dobijete i zasebnu, privatnu sobu.

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...