Hosteli u Budvi

Koliko puta ste posjetili neku destinaciju i željeli da vidite i doživite sve što grad nudi, ali ste nakon sabiranja svih troškova shvatili da vam budžet jednostavno ne dozvoljava više?

Putnici koji koriste hostele u Budvi kao svoj smještaj čine to jer su povoljni i zabavni.

Atmosfera u hostelima je veoma opuštena, pa ćete imati prilike zbližiti se sa ostalim backpack-erima i osobljem koje tamo radi, dok uveče pijete svoje omiljeno piće u zajedničkoj kuhinji ili baru. Kvalitetni hosteli imaju zajednički bar ili prostoriju namijenjenu za druženje.

Hostele u Budvi uglavnom koristi mlađa populacija kojoj su zabava i druženje značajniji na listi prioriteta od mira i tišine. U vrijeme Sea Dance festivala koji se održava u Budvi, na plaži Buljarica u budvanskim hostelima uvijek se traži mjesto više, a idealni su zbog cijene i opuštene atmosfere.

Prema ocjenama korisnika na stranici Booking.com nekoliko hostela su svojom lokacijom, kvalitetom smještaja i uslužnim osobljem omiljeni među turistima: Freedom Hostel Budva (samo 100 metara od centra grada)i Hostel Budva.

Hosteli su dobro opremljeni i cijene uključuju besplatan Wifi, parking mjesto, porodične sobe, bar, zajedničku kuhinju, doručak i terasu sa prekrasnim pogledom. Takođe, omogućen je i prevoz – iz i do aerodroma.

Cijene hostela su i više nego pristupačne tako da sobu možete pronaći od 10 do 40€, zavisno od toga koliko unaprijed rezervišete svoj smještaj. Jeftinije cijene se u većini slučajeva odnose na zajedničke sobe, a ako ste spremni da izdvojite nešto više novca, možete da dobijete i zasebnu, privatnu sobu.

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...