Apartmani u Budvi

Ako ste u potrazi za vrhunskim smještajem po povoljnim cijenama, a hoteli vam se čine kao preskupa opcija, apartmani u Budvi predstavljaju idealno rješenje.

Kao prava turistička oaza Budva je bogata apartmanskom ponudom za turiste kako u samom centru grada, tako i u široj okolini opštine Budva.

Ono što razlikuje apartmane u Budvi od hotelskog smještaja su niže cijene, a ponekad i veća udaljenost od samog centra grada.

Kao prednosti apartmana u Budvi možemo osim niže cijene navesti i veću povezanost sa lokalnom kulturom i stanovništvom, jer je većina apartmana privatnog tipa. To znači da imaju domaćina koji će vas vrlo rado uputiti u najbolja mjesta koja morate posjetiti, plaže na kojima se morate okupati ili će vam biti od pomoći oko snalaženja po gradu.

Posjetioci Budve najčešće iznajmljuju apartmane kada žele da uživaju u svom odmoru bez pretjeranog ometanja i bez osjećaja izolovanosti koji su tipični za velike hotele.

U Budvi možete birati apartmane različitog cjenovnog ranga i nivoa opremljenosti. Stoga, u ponudi su luksuzni apartmani čija cijena je dosta veća od apartmana neke srednje kategorije, ali oni imaju i bolju lokaciju sa terasama, prekrasnim pogledima na obalu Jadranskog mora i mnoštvom dodatnih sadržaja kao što su bazeni, saune i fitness centri. Luksuzni apartmani nalaze se većinom u samom centru Budve i dovoljna je kratka šetnja da dođete do nekih od glavnih znamenitosti ili mjesta za zabavu.

Postoji i kategorija takozvanih apart hotela koji su kombinacija hotela i luksuznih apartmana. Ako ste ikad odsjedali u hotelu i jednostavno vam je falila kuhinja, aparthoteli su odlično rješenje. Vrhunski su opremljeni i često imaju više soba, kuhinju, pa čak i mjesto za konferencijske sastanke. Aparthoteli predstavljaju idealno rješenje za porodični odmor.

Treća kategorija apartmana u Budvi su povoljni apartmani. Glavna razlika od skupljih je u nižoj cijeni i malo većoj udaljenosti od centra Budve. Jeftiniji apartmani sadrže sve što vam je potrebno za nesmetan odmor: kuhinju, WiFi, parking za vaš automobil. Zavisno od lokacije neki imaju i terasu sa pogledom na more ili Stari grad.

Cijene apartmana u Budvi kreću se u rasponu od 15 do 150€ po noćenju, zavisno od toga radi li se o luksuznom ili povoljnijem apartmanu. Cijena takođe zavisi i od toga da li odsjedate u jeku sezone ili van sezone.

Neki od najbolje ocijenjenih apartmana u Budvi na stranici booking.me su:

IL Gatto, Apartmani Manuet, Apartmani Old Town Skyline, Apartmani Marina Centar, Chill and Go Aparthotel, Apartmani Svetionik, Apartmani Villa Stefan, Jaz Garden Residence, Marinero Apartmani i Apartmani Inspiration.

Najbolje ocijenjeni luksuzni apartmani su: Apartmani Mia, Sky View Luksuzni Apartmani te Luksuzni Apartmani Trend.

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...