Budva Apartmani

Ako ste u potrazi za vrhunskim smještajem po povoljnim cijenama, a hoteli vam se čine kao preskupa opcija, apartmani u Budvi predstavljaju pravo rješenje.

Kao prava turistička oaza Budva je bogata apartmanskom ponudom za turiste kako u samom centru grada, tako i u široj okolini opštine Budva.

Ono što razlikuje apartmane u Budvi od hotelskog smještaja su niže cijene, a ponekad i veća udaljenost od samog centra grada.

Kao prednosti apartmana u Budvi možemo osim niže cijene navesti i veću povezanost sa lokalnom kulturom i stanovništvom, jer većina apartmana su privatnog tipa. To znači da imaju domaćina koji će vas vrlo rado uputiti u najbolja mjesta koja morate da posjetite, plaže na kojima se morate okupati ili će vam biti od pomoći oko snalaženja po gradu.

Posjetioci Budve najčešće iznajmljuju apartmane kad žele da uživaju u svom odmoru bez pretjeranog ometanja i bez osjećaja izolovanosti koji su tipični za velike hotele.

U Budvi možete birati apartmane različitog cjenovnog ranga i nivoa opremljenosti. Tako imate luksuzne apartmane čija cijena je dosta viša od apartmana neke srednje kategorije, ali koji imaju bolju lokaciju sa terasama, prekrasnim pogledima na obalu Jadranskog mora i mnoštvo dodatnih sadržaja kao što su bazeni, saune i fitness centri. Luksuzni apartmani nalaze se većinom u samom centru Budve i dovoljna je kratka šetnja da dođete do nekih od glavnih znamenitosti ili mjesta za zabavu.

Postoji i kategorija takozvanih aparthotela koji su kombinacija hotela i luksuznih apartmana. Ako ste ikad odsjedali u hotelu i jednostavno vam je falila kuhinja, aparthoteli su odlično rješenje. Vrhunski su opremljeni i često imaju više soba, kuhinju, pa čak i mjesto za konferencijske sastanke. Aparthoteli predstavljaju idealno rješenje za cjelovit porodični odmor.

Treća kategorija apartmana u Budvi su jeftini apartmani. Kad kažemo jeftini to zvuči dosta neprivlačno, ali razlika od skupljih je u većini slučajeva samo u nižoj cijeni i malo većoj udaljenosti od centra Budve. Jeftiniji apartmani sadrže sve što vam je potrebno za nesmetan odmor: kuhinju, WiFi internet, parking za vaš automobil. Zavisno od lokacije neki imaju i terasu sa pogledom na more ili Stari grad.

Cijene apartmana u Budvi kreću se u rasponu od 15 do 150 eura po noćenju, zavisno od toga radi li se o luksuznom ili jeftinijem apartmanu. Cijena takođe zavisi  i od toga da li odsjedate u jeku sezone ili van sezone kad je puno niža.

Neki od najbolje ocijenjenih apartmana u Budvi na stranici booking.me su:

IL Gatto, Apartmani Manuet, Apartmani Old Town Skyline, Apartmani Marina Centar, Chill and Go Aparthotel, Apartmani Svetionik, Apartmani Villa Stefan, Jaz Garden Residence, Marinero Apartmani i Apartmani Inspiration.

Najbolje ocijenjeni luksuzni apartmani su: Apartmani Mia, Sky View Luksuzni Apartmani te Luksuzni Apartmani Trend.

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...