Rezervacije

Molimo vas da popunite formu za rezervaciju i izaberete željeni tip usluge kako biste poslali upit za rezervaciju ležaljki ili baldahina.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.
A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.
Rezervacije plažnog mobilijara važe do 11 časova.

Za potpuno ostvarenje vaše vizije ljeta rezervišite, jednostavno i lako, mjesto na plaži, restoranu, krstarenje Jadranom, kao i VIP ponudu restorana i plaže.

Blagovremena rezervacija je siguran način da priuštite sebi ugođaj o kojem ste maštali još u tmurnom januaru, dok ste se probijali kroz gradsku gužvu i jedva čekali da dođete na obalu Jadrana. Sunčajte se na prostranim baldahinima, ispijajte koktele ili osvježavajuće sokove, dok čekate mušlje na buzaru. Sve je na usluzi za vaš komfor.

Ako ste ljubitelj aktivnijeg odmora, pored brojnih sadržaja, istražite sve ono što vas na morskoj obali mami pogledom. To je moguće, jer Kamenovo beach nudi rezervaciju luksuznih jahti. Gdje je luksuz, tu je i VIP iskustvo, kroz specijalnu VIP ponudu restorana i plaže.

Dođite na Kamenovo, rezervišite ugođaj o kojem ste sanjali!

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...