Privatni događaji

Sve vrste privatnih i poslovnih događaja

Kamenovo Restoran

Kamenovo restoran & cocktail bar obezbjeđuje sve vrste privatnih i poslovnih događaja. Ono po čemu smo prepoznatljivi je izuzetno kvalitetna i raznovrsna hrana, vina iz regija sa tradicijom, autentični i ukusni kokteli, koji uvijek nađu mjesta na slavljeničkoj trpezi.

Nudimo vam bajkovit ambijent bisernog Kamenova, pjenu od mora i šampanjca, nekoliko vrsta menija koje prilagođavamo vašem ukusu. Kamenovo beach nije samo centralno mjesto gdje se dešavaju živopisne ljetnje avanture, već idealno mjesto da proslavite značajne datume, a korporativna agenda i potrebe preduzeća uz profesionalnu uslugu i nenametljivo osoblje, biće sa zadovoljstvom čekirane.

Couple is having a private event dinner on a tropical beach during sunset time. Honeymoon travel concept

Opcije za zakup

Napomena: Ovaj kapacitet restorana predstavlja broj osoba koji može boraviti u restoranu poštujući COVID mjere distance i pravilo da za istim stolom ne može boraviti više od 4 osobe.

Restoran Kamenovo

Svadba na Kamenovu

Sama ideja da se vaša ljubavna priča zaokruži u naručju Jadrana, zvuči primamljivo. Uz filmski zalazak sunca ili na žurci koja je u zenitu ljetnjeg dana, izbor je vaš. Mi činimo ono što želite. Kako je za svaku bajkovitu ljubavnu priču potrebno vrijeme, pripremajući se za najvažniji dan, uzimamo dovoljno vremena da se upoznamo, razumijemo, razgovaramo i oslušnemo želje svakog od klijenata. Kao u bajkama, vaše želje postaju stvarnost, pa će se pripovijedati o besprijekornom svadbenom jelovniku, ambijentu i atmosferi dana za pamćenje.

 

Intimna proslava, kad sunce napušta horizont, svečana večera pod baldahinima koje obasjava mjesečina, uz harmonije o kojima ste sanjali, ili atraktivna žurka tokom čitavog dana- na Kamenovo beach-u sve se uklapa. Pijesak, talasi, finger food, plate ili ukusni zalogaji, kokteli, slatki delikatesi, pića i vina iz kojih se tradicija nastavlja, ključna su poglavlja za vašu Kamenovo svadbenu bajku.

Wedding ceremony at the beach

Event menadžment

Krucijalna odrednica poslovanja je event menadžment. Ono što Kamenovo beach izdvaja jesu profesionalizam, iskustvo u organizovanju, kao i emocionalni element. Strategija na osnovu koje zasnivamo naše poslovne uspjehe su detalji, kreativnost i pedantno vođenje ključnih koraka da bismo postigli odgovarajući cilj. A naš cilj je zajednički – osmijeh na licu i obostrano zadovoljstvo. Pratimo vaše zahtjeve i postavljamo se na vaše mjesto kako bismo bolje razumjeli viziju onoga o čemu govorite.

 

Events concept with alarm clock on green background
Kamenovo Beach moet & chandon

Događaji na Kamenovu

Kamenovo je idealno mjesto za organizovanje proslava za zaposlene, tim bildinge, radne sastanke, kao i klasična korporativna okupljanja u nesvakidašnjem ambijentu. Naš tim ima ogromno iskustvo u planiranju, a prema iskustvu zadovoljnih klijenata i plaža može biti idealno mjesto za sklapanje poslovnih uspjeha.
Mi,  kao stručnjaci za planiranje događaja, cijenimo želje naših uvaženih gostiju, te smo konstantno u toku sa brojnim informacijama i adekvatno odgovaramo na različite poslovne izazove. Svemu tome dodajemo umjetnički, kreativan i multidisciplinarni pristup, jer znamo da će saradnju sa nama svaki gost pamtiti.

Multidiciplinarni pristup garant je za uspjeh, pa u Kamenovo timu imamo ljude sa iskustvom u marketingu, medijima, umjetnosti i brend menadžmentu. Upravo zbog toga, naša ponuda je egzotična, jedinstvena, detalji su razrađeni te je cjelokupna slika koju šaljemo umjetnički i konceptualno sublimirana. Po čemu se izdvajamo je svakako final touch, ali to je tajna koja se ne otkriva, već vas poziva da iskusite ono o čemu svi pričaju – događaji na Kamenovu su više od izazova!

 
 

Jedan od najboljih načina za istraživanje i upoznavanje lokalne kulture i naroda zemlje koju posjećujemo je kroz njenu kuhinju. Svaka država ima svoje običaje, tradicionalna jela i ukuse i uvijek se pitamo kako će nas zemlja u koju putujemo iznenaditi.

CRNOGORSKA KUHINJA RESTORANA KAMENOVO
137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...