Besplatan parking za sve posjetioce

O nama

Ideja za projekat „Plaža Kamenovo“ rodila se sa kristalno čistom vizijom – stvoriti za vas, kao gosta, savršeno mjesto za odmor tokom ljeta, gdje brige i problemi ne postoje.

Ljeto iz snova

Plaža Kamenovo

Plaža Kamenovo je oaza mira, opuštanja i uživanja i sadrži sve što vam je potrebno da provedete nezaboravan odmor. Zbog toga je i najposjećenija i najljepša plaža duž Budvanske rivijera, dok je kvalitet vode ocijenjen kao odličan u svim redovnim analizama koje obavlja Morsko dobro.

Sudeći po broju posjetilaca plaže Kamenovo, koji ima uzlaznu tendenciju iz godine u godinu i brojnim pozitivnim komentarima naših vjernih gostiju, uspjeli smo da ispunimo ono što je cilj koji smo postavili sebi na početku rada.

I to nas neizmjerno raduje. Ali, ne daje nam za pravo da se zaustavimo!

Itekako smo svjesni potreba naših gostiju koji na plažu Kamenovo dolaze da bi se odmorili i ostavili iza sebe sve probleme i svakodnevne brige koje imaju.

Sve na dohvat ruke

Posljednje čime želite da se zamarate je pitanje koliko daleko morate da hodate po užeglom suncu kako bi došli do plaže, ili hoćete li biti u prilici da svoj automobil ostavite na sigurnom parkingu, dovoljno blizu plaže da možete u pet minuta stići do njega i uzeti ono što vam je potrebno.

A kada ste na plaži, znamo da želite da se osjećate udobno i opušteno. Niko ne voli da lomi leđa ležeći na tvrdom betonu ili na grubom kamenju. Mislili smo i o tome.

Zamaranje sa kupovinom, pripremom hrane i nošenjem teških i nepraktičnih hladnjaka – sve to je stvar prošlosti na plaži Kamenovo.  Došli ste da uživate, a ne da kuvate, zar ne? Prepustite kuhinju i hranu nama.

Ono po čemu se plaža Kamenovo ističe u poređenju sa drugim plažama na Budvanskoj rivijeri je činjenica da pruža kompletnu uslugu i doživljaj kreiran po mjeri svakog gosta.

Plaža za svačiji ukus

Mislili smo na svakoga od vas!

Za mlade, željne dobrog provoda, odlične muzike i adrenalinskih sportova – plaža Kamenovo je pun pogodak.

Ili provedite aktivnije poslijepodne dok istražujete crnogorsku obalu na jet ski-ju ili pedalini, a na obali u ozbiljnom ili poluozbiljnom nadmetanju u odbojci na pijesku ili vaterpolu.

Ako ste ipak, planirali malo ležerniji dnevni odmor ispunjen kupanjem i sunčanjem, iznajmite suncobran, ležaljku ili baldahin i samo se prepustite uživanju u bojama, ukusima i mirisima Jadranskog mora.

Plava zastavica!

Naš trud, brigu o okolini i kvalitet usluge prepoznali su i drugi, pa je plaža Kamenovo ponosni vlasnik „Plave zastavice“ još od 2016. godine.

Ljepote našeg prekrasnog, čistog, tirkiznog mora i pjeskovite obale naročito cijene naši gosti kojih je na plaži, u špicu sezone, i više od 2.000 dnevno.

Sav naš trud doveo je do toga da se naša vizija i ostvari, te da plaža Kamenovo stane u red najpoznatijih budvanskih plaža kao što su Mogren, Kraljičina i Kraljeva, te Slovenska plaža.

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...