O nama

Ideja za projekat „Plaža Kamenovo“ rodila se sa kristalno čistom vizijom – stvoriti za vas, kao gosta, savršeno mjesto za odmor tokom ljeta, gdje brige i problemi ne postoje.

Ljeto iz snova

Plaža Kamenovo

Plaža Kamenovo je oaza mira, opuštanja i uživanja i sadrži sve što vam je potrebno da provedete nezaboravan odmor. Zbog toga je i najposjećenija i najljepša plaža budvanske rivijere, dok je kvalitet vode ocijenjen kao odličan u svim redovnim analizama koje obavlja Morsko dobro.

Sve veći broj posjetilaca Plaže Kamenovo i brojni pozitivni komentari naših vjernih gostiju, dokazuju da smo ispunili glavni cilj poslovanja i to nas neizmjerno raduje.

Svjesni smo potreba naših gostiju koji dolaze na plažu Kamenovo da bi se odmorili i ostavili iza sebe sve probleme i svakodnevne brige koje imaju.

Sve na dohvat ruke

Posljednje čime želite da se bavite na odmoru je pitanjima koliko daleko morate da hodate po jakom suncu kako bi došli do plaže ili hoćete li biti u prilici da svoj automobil ostavite na sigurnom parkingu dovoljno blizu plaže da možete za pet minuta stići do njega i uzeti ono što vam je potrebno.

A kada ste na plaži, znamo da želite da se osjećate udobno i opušteno. 

Zamaranje sa kupovinom, pripremom hrane i nošenjem teških i nepraktičnih mini frižidera – ništa od toga nije potrebno na Plaži Kamenovo.  Došli ste da uživate, a ne da kuvate, zar ne? Prepustite kuhinju i hranu nama.

Kamenovo Beach plaza

Ono po čemu se Plaža Kamenovo ističe u poređenju sa drugim plažama na budvanskoj rivijeri je činjenica da pruža kompletnu uslugu i doživljaj kreiran po mjeri svakog gosta.

budva panorama of the old town

Plaža za svačiji ukus

Mislili smo na svakoga od vas!

Za mlade, željne dobrog provoda, odlične muzike i adrenalinskih sportova – Plaža Kamenovo je pun pogodak.

Zabavite se u istraživanju crnogorske obale na jet ski-ju i pedalini ili se na obali oprobajte u takmičenju u odbojci na pijesku i vaterpolu.

Ako ste ipak, planirali malo ležerniji dnevni odmor ispunjen kupanjem i sunčanjem, iznajmite suncobran, ležaljku ili baldahin i samo se prepustite uživanju u ljepotama Jadranskog mora.

Kamenovo Beach beautiful women
Kamenovo Beach sea

Plava zastavica!

Naš trud, brigu o okolini i kvalitet usluge prepoznali su i drugi, pa je Plaža Kamenovo ponosni vlasnik „Plave zastavice“ još od 2016. godine.

Ljepote našeg prekrasnog, čistog, tirkiznog mora i pjeskovite obale naročito cijene naši gosti kojih je na plaži, u špicu sezone, i više od 2 000 dnevno.

Sav naš trud doveo je do toga da se naša vizija i ostvari, te da Plaža Kamenovo bude svrstana među najpoznatije budvanske plaže kao što su Mogren, Kraljičina i Kraljeva, te Slovenska plaža.

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...