Događaji

Kamenovo Beach Edis Agic & DJ Stamina

DJ Stamina – Odgovor na sve je ljubav

ČETVRTAK 22.07.

Dvojac sa posebnom vizijom i kreacijom. Prvenstveno ih veže ljubav, talenat, kao i jedinstven umjetnički koncept. Milena Vujović zadužena je za muziku, dok je Aleksandar Joksimović čovjek sa dronom i ostalom tehnikom koji montira događaje nakon Mileninih lajv performansa. Evo šta popularni dvojac ima da kaže na temu onog što ih uvijek inspiriše – muzika.

,,Muzika je uvijek izbor broj 1. jer je uvijek tu, nikad ne odlazi i ima moć najljepšeg i najiskrenijeg izražaja kad rijeci zafale. Dodatno tome, ako se muzika kao izraz preseli u tuđa srca (publike) dešava se stapanje u jedno, povezuje ljude i ta hemija je neobjašnjivo divna. Smatram da je muzika čista ljubav i vodi na uzvišnije ljestvice svijesti, raspoloženja, osjećaja senzacije koji fale današnjici. Naravno, ko se u njoj pronađe’’, ističe Milena dodajući da je inspiracija uvijek u emociji, a da joj je Aleksandrov rad fascinantan i da joj je on u svemu jako bitna karika i najveća podrška.

,,Što se pravaca tiče: tehno house je pravac koji me budi i u kojem uživam najviše. Naravno, postoji blaži, a i tvrđi. U elektronici postoji emocija i simbol je slobode uma i tijela, ali i zaborava i izlečenja. Tako je doživljavam. Nikad nije bila samo “matematika”. Radim i druge pravce, a to su čisti techno, čisti house, trance i pomalo drum’n’bass. Muzikom se bavim cijelog života, ali je bila najvažnija sporedna stvar. Riječ sporedna više ne postoji’’, cijeni Milena koja je pisac poezije i proze, pa ni riječ na papiru ne može pisati bez muzike u pozadini.

Raduju se i svom premijernom pojavljivanju na Kamenovu.

Aleksandar nam je rekao nešto više o njihovom unikatnom dvojcu i umjetničkoj interpretaciji.

‘’Odgovor na to je ljubav. Znate kako, Milena je dio mog života već duži vremenski period. Oduvjek je bila talentovana za muziku, i u plesu, u muzičkom odabiru i pravcima koji joj se sviđaju. Jednostavno ima neki okidač za kvalitet,  pa je tako samim tim prebacila svoju strast na mixetu, a onda i vremenom i radom, usavršavanjem došla do nekog zavidnog nivoa u tome.  Ja kao neko ko se uporedo bavi snimanjem, montažom, jednostavno smo došli na ideju da to treba da se spoji u cilju i njene i moje promocije,  tj onoga šta radimo i čime se bavimo’’, zaključuje tehnički dio DJ Stamina.

Dok iščekujete njihov premijerni nastup u četvrtak, 22. jula, njihovu viziju možete osjetiti na stamina.dj, power_of_the_photo.

Podijelite:

Budući događaji

Nije pronađen ni jedan događaj koji sledi.
137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...