Događaji

Kamenovo Beach lineup

JUST ĆOSKE – Kamenovo – Jedino mjesto koje spaja urban i savage u jednu cjelinu

SRIJEDA 21.07.

Muzika je stil života, Just Ćoske to ne gleda kao posao. Na pitanje šta je motiv za plivanje u ovim vodama, daje zanimljiv opis.

,,Kao što muškarca ili ženu parfem koji koristi označava tako i muzika i odabir iste profiliše čovjeka’’.

Njega profiliše beskrajna kreativnost i mnogo faktora tokom jednog izvođenja. A izvođenja na Kamenovu za njega imaju posebnu draž.

,,Kamenovo za mene ima dvije strane. Emotivnu i motivacionu. Emotivna zbog ljudi koji su u toj priči godinama a sa kojima imam saradnju i kroz dosta drugih projekata. Sa druge strane motivaciono jer je Kamenovo jedino mjesto u okruženju koje spaja urban i savage u jednu cjelinu. Dodir planine i mora tako blizu ne može da ne bude inspiracija di-džejevima koji muziku gledaju kroz ambijent, publiku i sve ono što nema veze sa materijalnim’’, objašnjava Just Ćoske, dodajući da ako se odluči za neku varijantu na nastupu, to ne znači ništa, jer dan je dug.

,,Što se tiče žanra, odlučim se možda za classic house varijantu, što ne znači da ću do kraja seta ostati u njoj. Mnogo je faktora koji određuju pravac tokom jednog gostovanja na takvom lokalitetu. Bitno je da će, nadam se svi koji budu bili prisutni, osjetiti tu vibraciju i emociju koju ću usmjeriti ka njima’’.

Ako želite da čujete koje su to sve vste vibracije, dodjite na Kamenovo  i zapratite Čosketa na aleksandar_coske_cosovic.

Podijelite:

Budući događaji

Nije pronađen ni jedan događaj koji sledi.
137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...