Sea Dance Festival

Podelite objavu

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Sve mlade željne dobre zabave i odličnog provoda oduševit će vijest da se u Crnoj Gori po 6. put za redom održava već nadaleko poznati Sea Dance festival koji je ne samo dokazao da spada među najkvalitetnije festivale elektronske glazbe u Europi i u svijetu, već je to i potvrdio.

Ove godine (2019.) festival će se održati od 30. kolovoza do 1. rujna, na samo pola sata vožnje od centra crnogorskog turizma Budve, na prekrasnoj 2 kilometra dugoj plaži Buljarica koju su velikani elektronske glazbe opisali kao savršenu lokaciju za duge ljetne festivalske noći.

Plaža Buljarica nalazi se u neposrednoj blizini Petrovca, Svetog Stefana, Sutomora, Čanja, Šušnja, Bečića i kao što smo već spomenuli 30 minuta od centra Starog grada Budve.

Kvalitetu festivala potvrđuje i činjenica da je 2014. godine osvojio prestižnu festivalsku nagradu “Best Medium Sized European Festival”, a festivalsku postavu sačinjavale su neke od najvećih svjetskih zvijezda elektronske glazbe : The Prodigy, Jamiroquai, Underworld, Skrillex, Rudimental, Sean Paul i legendarni Fatboy Slim.

Kao glavna zvijezda 2019. godine najavljen je jedan od najboljih svjetskih DJ-a – David Guetta koji će svojim hitovima tjerati publiku na ples i zabavu do ranih jutarnjih sati.

Lineup ove godine sačinjavaju neki od najpoznatijih izvođača elektronske glazbe sa strane i domaće scene, što jamči lud i nezaboravan provod.

Od izvođača očekuju vas : David Guetta, Sven Vath, Ritchie Hawtin, Robin Schulz, Offenbach, Disciples, Helena Hauff, Recondite Live, Gaiser, Eelke Kleijn, Tijana T, Marko Nastić, Darko Rundek & Ekipa, Senidah, Surreal, Fox, Kukus, Hazze, Bekfleš, Lovra, Skeptik aka Pero Full House, Darko Milošević, Haris B2B Mili Sefić, Audiostorm B2B Double Needle Project, Proximus, P.S., Mr. Lekka B2B Rayo i mnogi drugi.

Za uvid u kompletan lineup izvođača posjetite službene stranice Sea Dance festivala gdje možete kupiti i festivalske ulaznice.

Posjetitelje koji žele cijelokupni festival provesti u prirodi na plaži Buljarica razveselit će podatak da smještaj mogu rezervirati u kampu Maslina koji se nalazi na samo 200 metara od plaže i 350 metara of festivalske pozornice.

Također, za sve koji nisu ljubitelji kampiranja u prirodi, po vrlo povoljnim cijenama noćenja dostupan je smještaj u apartmanima i hotelima u neposrednoj blizini festivala.

Detaljnije informacije o prijevozu sa i na festival, cijenama ulaznica i paketa te smještaju pronađite također na službenim stranicama Sea Dance festivala  – www.seadancefestival.me

Pročitajte još

Događanja

Sea Dance Festival

Sve mlade željne dobre zabave i odličnog provoda oduševit će vijest da se u Crnoj Gori po 6. put za redom održava već nadaleko poznati

Događanja

Petrovačka noć

Turistima koji po prvi puta posjećuju Budvu, a žele pobliže upoznati crnogorsku mediteransku kulturu, lokalne običaje i okusiti tradicionalnu crnogorsku primorsku hranu, neizostavan je događaj

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...