Kamenovo

Obavezna stanica svih turista.

Kamenovo je mjesto u Crnoj Gori na samo 5 km od Budve, poznato po svojoj prekrasnoj pješčanoj plaži – Kamenovo. Plaža Kamenovo nalazi se između nekadašnjeg ribarskog naselja Rafailovići i uvale Pržno.

Plaža Kamenovo je ponosni nosilac „Plave zastavice”- nagrade i potvrde za najviši nivo kvaliteta usluge i brige za čistoću mora i okoline.

Ova pješčana plaža je duga 330 m, a njenu prirodnu ljepotu prepoznali su i posjetioci kojih za vrijeme ljetnje sezone bude i do 2 000 dnevno.

U krugu od svega 5 km od plaže Kamenovo, nalazi se nekoliko važnijih turističkih lokacija crnogorskog primorja: poznato ljetovalište Sveti Stefan, Slovenska plaža i plaža Bečići. Obje plaže spojene su sa plažom Kamenovo pješačkom stazom dugom 6 km. Uz to, ostrvo Sveti Nikola, poznatije pod imenom „ostrvo Havaji“ nalazi se preko puta plaže Kamenovo. 

Kamenovo je omiljeno mjesto za turiste koji tamo uplovljavaju jahtama, a interesantna je lokacija i za mlađe posjetioce željne izlazaka i dobrog provoda.

Redovne dnevne žurke garantuju zabavu u plažnom baru Kamenovo, a često se tu okupe i plesne grupe sambe i zumbe sa kojima svi mogu zaplesati.

Zbog svog izolovanog položaja, plaža Kamenovo je top destinacija za noćne zabave koje ponekad traju i čitavu noć.

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...