Besplatan parking za sve posjetioce

Aktivnosti na vodi

Na plaži Kamenovo možete se pored kupanja i sunčanja animirati i drugim vrstama aktivnosti na vodi. Jedna od dostupnih aktivnosti je i stand up paddle boarding ili veslanje na dasci stojećki.

Stand up paddle boarding je aktivnost koja se prakticira na vanjskim vodama, najčešće moru i jezerima. Veslač za vrijeme bavljenja ovim sportom stoji na velikoj dasci i koristi veslo kako bi se kretao kroz vodu. 

Paddle boarding izvorno je nastao na Havajima, a glavna razlika od surfanja kod kojeg surfer čeka dok naiđu pogodni valovi je u tome što veslač na dasci koristi veslo kako bi se odgurivao kroz vodu.

Zanimljiv podatak je da je 2013. godine paddle boarding proglašen aktivnosti sa najvećim brojem sudionika koji su sport probali prvi puta, a rast je nastavljen tako da je danas jedan od najbrže rastućih sportova u svijetu.

Ova vrsta aktivnosti na vodi postala je toliko popularna da se daske za veslanje na vodi kombiniraju i sa drugim vrstama aktivnosti kao što su yoga, pilates, ribolov i plivanje.

Plaža Kamenovo nije ostala zakinuta za ovaj trend tako da je svim posjetiteljima omogućeno da iskušaju svoje veslačke sposobnosti i istraže budvansku obalu iz druge perspektive.

Također, za istraživanje budvanskog priobalja odlične su pedaline koje možete iznajmiti na plaži Kamenovo. Pedalina je prijevozno sredstvo koje pluta na vodi i pokreće se okretanjem kotača sa lopaticama koji se okreće sve dok korisnik okreće pedale.

Pedaline su odličan oblik zabave za pojedince i obitelji s malom djecom, a omogućit će vam da se otisnete od obale i svojim tempom zaplovite Jadranskim morem.

Ako vas ovi mirniji oblici zabave ne uzbuđuju, već želite ljetovanje začiniti adrenalinom, neke od adrenalinskih aktivnosti dostupnih na plaži Kamenovo bit će odličan izbor.

Skijanje na vodi individualni je sport u kojemu korisnik skija ili daska po površini vode dok ga istovremeno vuče gliser ili kablovska instalacija. Za bavljenje ovom aktivnosti potrebno je otisnuti se dalje od obale kako bi korisnik imao dovoljno prostora, a morate biti i u dobroj fizičkoj spremi jer ovaj sport zahtjeva snagu u gornjem i donjem predjelu tijela, mišićnu izdržljivost i dobru ravnotežu.

Skijanje na vodi odlična je aktivnost koja zahtjeva energiju, a samo jedan sat skijanja potrošit će vam oko 400 kalorija.

Svi koji vole brzinu, more i vjetar u kosi moraju isprobati jet- ski koji možemo svrstati u adrenalinski sport jer će vam zasigurno ubrzati otkucaje srca i staviti osmijeh na lice.

Jet ski je odlična zabava i najpogodniji za korištenje kad je mirno more, bez valova, a mogu ga unajmiti sve punoljetne osobe. No, ova vrsta aktivnosti skriva i svoje opasnosti, stoga je obavezno poslušati i poštovati savjete i upute iznajmljivača na plaži kako bi sebi i svojem suputniku ako ga imate osigurali maksimalnu sigurnost.

Cijena jet ski-ja u Budvi varira od iznajmljivača do iznajmljivača, no za 30 minuta ove adrenalinske ludnice izdvojit ćete u prosjeku oko 50 €.

No, ni to nije sve od dostupnih aktivnosti za ljubitelje brzine i adrenalina, već je pored jet skija dostupna za najam i vožnja na takozvanoj gumenoj banani. Ovaj oblik zabave najbolji je kad sudjeluje više osoba, tako da ako se želite okušati, okupite svoje prijatelje i ludo se provedite.

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...