Besplatan parking za sve posjetioce

Aktivnosti na plaži

Ako ste tip turista kojeg ne zadovoljava pasivno ležanje na plaži nego svoj odmor volite upotpuniti aktivnostima, razveselit će vas šarolika ponuda na plažama u Budvi.

Od aktivnosti i sportova na plaži Kamenovo dostupni su tereni za odbojku na pijesku i nogomet na pijesku. Ako se volite dobro istrčati i nasmijati sa prijateljima, možete zaigrati i frizbi na plaži.

Crna Gora je poznata u svijetu po svojem vaterpolo timu, tako da je neizostavan dio plaže Kamenovo ograđeni vaterpolo teren. Ako ste odličan plivač i volite natjecanje, jednostavno skupite ekipu, podijelite se i okušajte se u vaterpolo meču. Nakon što se dobro izmorite i zabavite, zabavu nastavite u Beach baru Kamenovo gdje se možete osvježiti sokovima, koktelima i raznolikim alkoholnim pićima.

No, čak i ako niste pobornik sportova koji zahtijevaju težak fizički napor, na plaži Kamenovo naći ćete zanimaciju za sebe. Stolni tenis je sport koji ne iziskuje previše kondicije već dobru koordinaciju, preciznost i dobru volju. Ping pong, kako ga od milja zovemo idealan je oblik zabave za mlađe i starije uzraste, a pogotovo ako imate manju djecu kojoj želite osigurati zabavu i istovremeno ih lako imati na oku radi njihove sigurnosti.

Jednostavno unajmite rekete za stolni tenis direktno na plaži Kamenovo i zaigrajte jedan na jedan ili parove.

Još jedan oblik aktivnosti koji je u posljednjih nekoliko godina sve popularniji i sve češće viđen na plaži Kamenovo je yoga. Yoga, kao mješavina tjelovježbe i duhovnosti popularna je u cijelom svijetu i nešto je što možete prakticirati gdje god se nađete. Ne treba vam skupa oprema, odjeća niti poseban prostor.

Na plaži Kamenovo često ćete vidjeti ljude kako prakticiraju yogu sami ili u grupama, a najčešće je to rano u jutro, prijepodne te navečer pred zalazak sunca. Kad kažemo yoga na plaži to samo po sebi zvuči idilično, ali ima i mnoštvo benefita za ljudsko zdravlje.

Uz prekrasan zalazak sunca, yoga na otvorenom pomoći će vam da se u potpunosti opustite i relaksirate jer kontakt s prirodom ima brojne pozitivne učinke na ljudsko zdravlje i živčani sustav. Ako uzmete u obzir i prekrasan krajolik oko vas, svježi morski zrak i zvuk morskih valova koji se razbijaju na plaži jasno vam je zašto je yoga na plaži Kamenovo popularan način opuštanja i stapanja s prirodom.

Meditacija je još jedan oblik ili način prakticiranja duhovnosti sve popularniji iz godine u godinu. Tokom meditacije cilj je opuštanje tijela, jačanje koncentracije i otpuštanje svih misli koje nas muče, stvaraju stres ili nam kvare duhovni mir.

Za meditaciju je potrebno mjesto gdje možete biti u miru sami sa sobom na barem 20-ak minuta, a ako meditirate na otvorenom, naročito u prirodi taj mir pronaći ćete mnogo brže.

Pronađite neko osamljeno mjesto pored mora gdje ćete sjest i dopustite da vas zvuci, mirisi i energija mora ponesu u jedan opuštajući trans koji će vam napuniti baterije i balansirati vas pred spavanje.

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...