Aktivnosti na plaži

Ako ste tip turista kojeg ne zadovoljava pasivno ležanje na plaži nego svoj odmor volite upotpuniti aktivnostima, razveselit će vas šarolika ponuda na plažama u Budvi.

Od aktivnosti i sportova na plaži Kamenovo dostupni su tereni za odbojku na pijesku i nogomet na pijesku. Ako se volite dobro istrčati i nasmijati sa prijateljima, možete zaigrati i frizbi na plaži.

Crna Gora je poznata u svijetu po svojem vaterpolo timu, tako da je neizostavan dio plaže Kamenovo ograđeni vaterpolo teren. Ako ste odličan plivač i volite natjecanje, jednostavno skupite ekipu, podijelite se i okušajte se u vaterpolo meču. Nakon što se dobro izmorite i zabavite, zabavu nastavite u Beach baru Kamenovo gdje se možete osvježiti sokovima, koktelima i raznolikim alkoholnim pićima.

No, čak i ako niste pobornik sportova koji zahtijevaju težak fizički napor, na plaži Kamenovo naći ćete zanimaciju za sebe. Stolni tenis je sport koji ne iziskuje previše kondicije već dobru koordinaciju, preciznost i dobru volju. Ping pong, kako ga od milja zovemo idealan je oblik zabave za mlađe i starije uzraste, a pogotovo ako imate manju djecu kojoj želite osigurati zabavu i istovremeno ih lako imati na oku radi njihove sigurnosti.

Jednostavno unajmite rekete za stolni tenis direktno na plaži Kamenovo i zaigrajte jedan na jedan ili parove.

Još jedan oblik aktivnosti koji je u posljednjih nekoliko godina sve popularniji i sve češće viđen na plaži Kamenovo je yoga. Yoga, kao mješavina tjelovježbe i duhovnosti popularna je u cijelom svijetu i nešto je što možete prakticirati gdje god se nađete. Ne treba vam skupa oprema, odjeća niti poseban prostor.

Na plaži Kamenovo često ćete vidjeti ljude kako prakticiraju yogu sami ili u grupama, a najčešće je to rano u jutro, prijepodne te navečer pred zalazak sunca. Kad kažemo yoga na plaži to samo po sebi zvuči idilično, ali ima i mnoštvo benefita za ljudsko zdravlje.

Uz prekrasan zalazak sunca, yoga na otvorenom pomoći će vam da se u potpunosti opustite i relaksirate jer kontakt s prirodom ima brojne pozitivne učinke na ljudsko zdravlje i živčani sustav. Ako uzmete u obzir i prekrasan krajolik oko vas, svježi morski zrak i zvuk morskih valova koji se razbijaju na plaži jasno vam je zašto je yoga na plaži Kamenovo popularan način opuštanja i stapanja s prirodom.

Meditacija je još jedan oblik ili način prakticiranja duhovnosti sve popularniji iz godine u godinu. Tokom meditacije cilj je opuštanje tijela, jačanje koncentracije i otpuštanje svih misli koje nas muče, stvaraju stres ili nam kvare duhovni mir.

Za meditaciju je potrebno mjesto gdje možete biti u miru sami sa sobom na barem 20-ak minuta, a ako meditirate na otvorenom, naročito u prirodi taj mir pronaći ćete mnogo brže.

Pronađite neko osamljeno mjesto pored mora gdje ćete sjest i dopustite da vas zvuci, mirisi i energija mora ponesu u jedan opuštajući trans koji će vam napuniti baterije i balansirati vas pred spavanje.

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...