Besplatan parking za sve posjetioce

Aktivnosti

Ponuda za svačiji ukus

Ljeto i zabava

Naša ponuda

Nakon naporne radne godine svima nam je potreban predah i godišnji odmor od posla, kako bi se odmorili, opustili, zabavili i na trenutak zaboravili na brige i probleme. Često dok iščekujemo godišnji odmor i ljetovanje zamišljamo tjedan ili dva ljenčarenja, kupanja ili izležavanja na plaži, ali kad napokon taj zasluženi odmor stigne i svoje maštarije pretvorimo u realnost, obično nam ljenčarenje dosadi za dan ili dva te tražimo dodatne aktivnosti kojima ćemo se zabaviti

Svatko od nas ima omiljene aktivnosti koje ga raduju. Za neke to su izleti i istraživanje lokalne kulture mjesta koje posjećuju, njihove domaće kuhinje, običaja, lokalnih događaja ili povijesno kulturne baštine. 

Za druge to su razno razne aktivnosti, sportske ili rekreativne, od plivanja, kupanja, ronjenja, vožnje biciklom, jet-skijem ili skuterom. Treći pak istražuju mjesta za najbolje noćne provode čim stignu u neko novo mjesto. Ništa drugačije nije ni u Budvi. Turisti imaju različite želje i prohtjeve kako bi svoj odmor učinili što atraktivnijim i zabavnijim. U skladu s tim i turistička ponuda u Budvi orijentirana je da svakom gostu, mladom ili starom ponudi aktivnosti i razne oblike zabave koji im najviše odgovaraju.

Sadržaji

Sve što vam je potrebno

Budva je bogata plažama idealnima za kupanje, sunčanje, ronjenje i druge oblike rekreacije. Na plažama su za goste dostupne ležaljke, suncobrani i beach barovi u kojima se gosti mogu osvježiti uz koktele i ostala pića po svom izboru te se rasplesati uz hitove aktualne glazbe na nekom od dnevnih beach partyja.

Ali i pored prekrasno uređenih plaža, gosti na raspolaganju imaju čitav niz aktivnosti i događaja kao što su sportovi na plaži ( odbojka na pijesku, vaterpolo, stolni tenis), aktivnosti na vodi ( paddle boarding, jet-ski, pedaline, skijanje na vodi, adrenalinska vožnja na gumenoj banani).

SAZNAJTE VIŠE

Aktivnosti na Kamenovu

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...