Aktivnosti

Ponuda za svačiji ukus

Ljeto i zabava

Naša ponuda

Nakon naporne radne godine svima nam je potreban predah od posla, da bismo se odmorili, opustili, zabavili i na trenutak zaboravili na brige i probleme. Često dok iščekujemo godišnji odmor i ljetovanje zamišljamo nedjelju ili dvije uživanja, kupanja i izležavanja na plaži, ali kad napokon taj zasluženi odmor stigne i svoje dugo iščekivane želje pretvorimo u realnost, obično nam pasivan odmor dosadi za dan ili dva, pa tražimo dodatne aktivnosti kojima ćemo se zabaviti.

Svako od nas ima omiljene aktivnosti koje ga raduju. Za neke su to izleti i istraživanje lokalne kulture mjesta koja posjećuju, njihove domaće kuhinje, običaja, lokalnih događaja, istorije i kulturne baštine. 

Za druge su to razne aktivnosti, sportske ili rekreativne, od plivanja, kupanja, ronjenja, vožnje bicikla, jetski-ja ili skutera. 

Treći istražuju mjesta za najbolje noćne provod. Turisti imaju različite želje i zahtjeve kako bi svoj odmor učinili što atraktivnijim i zabavnijim. U skladu sa tim i turistička ponuda Budve orijentisana je da svakom gostu, bez obzira na godine, ponudi aktivnosti i razne oblike zabave koje im najviše odgovaraju.

Sadržaji

Sve što vam je potrebno

Budva je bogata plažama koje su idealne za kupanje, sunčanje, ronjenje i druge oblike rekreacije. Gostima su na plažama dostupne ležaljke, suncobrani i beach barovi u kojima se mogu osvježiti uz koktele i zabaviti uz aktuelne muzičke hitove na nekoj od dnevnih plažnih žurki.

Pored prekrasno uređenih plaža, gosti na raspolaganju imaju čitav niz aktivnosti i događaja kao što su sportovi na plaži (odbojka na pijesku, vaterpolo, stoni tenis), aktivnosti na vodi (paddle boarding, jetski, pedaline, skijanje na vodi, adrenalinska vožnja na gumenoj banani).

SAZNAJTE VIŠE

Aktivnosti na Kamenovu

137 Seacoast Ave, New York, NY 10094
+1 (234) 466-9764
Excuisite food, unforgettable atmosphere...